CRESTEREA ALBINELOR PDF

Cresterea albinelor added a new photo. See more of Cresterea albinelor on Facebook. Email or Phone. Password. Log In. Forgot account? or. Create New. Cresterea albinelor in Romania poate deveni o afacere de succes, daca aplici cei 4 pasi esentiali din articol. Cresterea albinelor. Front Cover. Alex-Alex , – pages QR code for Cresterea albinelor. Title, Cresterea albinelor. Contributor, Adrian Alexandru.

Author: Dour Jujar
Country: Saint Lucia
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 9 February 2008
Pages: 307
PDF File Size: 1.31 Mb
ePub File Size: 2.92 Mb
ISBN: 344-9-85139-441-4
Downloads: 85024
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faugis

Stigmeletoracice se deschid direct la exterior. Pulverizatorul se folose te pentru pulverizarea de solu ii pentru combaterea bolilor i pentruunificarea familiilor slabe. Alvinelor considera c albinele nu pot s aud deoarece nu au organe de auz sensibile lapresiune a a cum au oamenii. Ca ramur a agriculturii, se bazeaz pe instinctul albinelor de a depozita rezervehran peste necesarul de consum, rezerve care sunt folosite de apicultor.

B1, B2, PP, C;Recoltarea polenului se realizeaz cu ajutorul colectoarelor de polen care se fixeaz la urdini. Veninul Este secretat de glanda cu venin a albinei luc rtoare. Dup trei zile eclozeaz larva prin ruperea foi elor embrionare. Organele interne au propria lor musculatur.

  INFINISPAN DATA GRID PLATFORM PDF

Stile ii sunt termina i cu ni te creste, ca un harpon i sunt str b tu i de canalicule prin care veninul este dirijat din canalul principal c tre rana provocat de lan cressterea.

Paralizia cronic este o boal infecto-contagioas produs de Virusul paraliziei cronice. Se combate asemenea viespii comune. Segmentele abdominale sunt alc tuite dintr-un tergit, un sternit i dou pleure. Pe fund are o sit iar dedesupt otav pentru colectarea mierii care se poate scurge din faguri.

Con inutul l pti orului de matc este urm torul: Unul din capete este mai gros i de aici se vaforma capul viitoarei albine. Generic, produsul corpora allata este desemnat ca hormon juvenil.

La ecloziune, masculii au testicule nefunc ionale i de dimensiuni mici. Traheele sunt foarteramificate i permit alimentarea direct cu oxigen a celulelor. Mandibula m tcii are un pinten foarte bine conturat. You can publish your book online for free in a few minutes! View in Fullscreen Report.

Ast zi, apicultura are nu numai o importaneconomicci i una ecologic i social. Extragerea veninului se realizeaz prin diverse metode de excitare a albinelor: Recoltarea apilarnilului se face cu o spatul de lemn sau, crresterea bine, cu aparate specializate.

  CBL VDL LOG PDF

CRESTEREA ALBINELOR

Organele interne ale capului. Cunoa te dou forme: Zonele opace ale lentilelor sunt acoperite de peri ori. Tratamente la 3 – 4 zile. Din p cate cresteeea iile nu pot fi comb tute ci doar prevenite. Orificiile care asigurp trunderea aerului oxigenat i expulzarea aerului viciat sunt stigemele. Hormonii sunt secreta i de: Pentru aceasta se folosesc: Pe flagel sunt localizate urm toarele organe desim: Farfurii umplute cu ap amestecat cu petrol ce se a eaz pe capacele stupilor.

Cresterea Albinelor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an | PDF Flipbook

Cavitatea vaginal este separat de camera acului printr-un pliu circular. Albimelor aici va ie i apoi albina. Albinele sunt obligate s treac prin orificiile colectorului i prin frecare polenul se scutur print-un gr tar pe o t vi.