INTELIGENTA ROMANTICA PDF

Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii .. au relatii de cuplu perfecte si simt ca nu au nevoie de un suflu nou in relatia lor romantica; . It’s the Wiccan symbol of feminine power. Ma simțeam romantica, inteligenta, feminina. He made me feel romantic intelligent, feminine. Era plină de energie . Imprevizibila, simtul umorului, inteligenta, sociabila, romantica,. Purpose of the contact. Correspondence, Friendship, Serious relationship. Advertisements.

Author: Motaur Kazrakus
Country: El Salvador
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 8 May 2012
Pages: 57
PDF File Size: 8.35 Mb
ePub File Size: 19.59 Mb
ISBN: 842-2-46204-208-9
Downloads: 30814
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tauran

Astfel, a ajuns sa predea Inteligenta Emotionala clientilor cu care facea sedinte private de consiliere si ulterior a dus conceptul si in cadrul unor companii, care isi doreau sa isi romsntica angajatii in acest domeniu. Este cursul pentru tine?

Ai sa intelegi cum ai devenit cine esti astazi, pornind chiar din copilarie Exista romntica tine parti pe care nici nu sti, poate, de unde le ai. Vei primi informatiile necesare ca sa intelegi despre ce va fi acest intreg proces si, cel mai important, vei invata ce este dincolo de suprafata starilor emotionale.

Modul romabtica Introducere in sfera Inteligentei Emotionale Vei primi informatiile necesare ca sa intelegi despre ce va fi acest intreg proces si, cel mai important, vei invata ce este dincolo de suprafata starilor emotionale. Porneste de la informatii generale, introductive si construieste intregul proces pe parcurs.

Definitia motivatiei intrinseci si ce cuprinde ea Valorile umane — ce iti ghideaza deciziile Metodele de dezvoltare a acestei abilitati. Webinarul din Februarie a fost cea mai tare chestie la care am asistat in ultimii 6 ani.

She’s like the female version of you. These examples may contain colloquial words based on your search. Aceia care au muncit sa atinga diferite obiective, sa aiba partenerul ideal, sa aiba corpul perfect, doar pentru ca, atunci intrligenta au ajuns acolo, sa isi dea seama ca nu e suficient? Sunt mai impacata si determinata sa actionez in ritmul meu pentru realizarea obiectivelor.

  CANFORD CATALOGUE PDF

Sa stii ca se vede ca ceva s-a miscat in mine, ca imi observ cu usurinta anumite reactii mai putin placute, am gasit sabloanele din spatele acestora, nici mie nu imi vine sa cred cum de-am gandit, la nivel profund, in acest fel.

A reusit sa o inteleaga si sa o vada ca pe un model pe care poate sa il aplice in viata mai multor oameni, ca sa ii invete despre cum fiecare isi creeaza viata prin decizii, atitudini, comportamente si actiuni. Modul 11 Concluzii Ultimul modul va cuprinde o recapitulare a tuturor conceptelor pe care le-ai invatat pe parcursul procesului de 5 luni.

Au lucrat cu Zoltan: Prin inchiderea acestui banner, navigarea acestei pagini, accesarea unui link din site sau navigarea altor pagini din site, iti oferi acordul privind cookies folosite pentru performanta site-ului. Fie ca sunt obiceiuri bune sau mai putin constructive, ele ne conduc.

De la Director Economic la Coach de Inteligenta Emotionala

Este un curs practic Intregul program a fost gandit sa poata fi aplicat concret. Intellgenta include programul Back to yourself? De banii pe care ii faci nu apuci sa te bucuri, de relatiile pe care le construiesti si crezi ca ti le doresti nu apuci sa te bucuri… Programul Back to yourself iti va schimba complet perspectiva. Au lucrat cu Zoltan:.

ionut mihale – 44 years from Bucharest –

El nu se incheie intr-o joi, la o ora fixa. Nu exista niciun risc asociat cu inscrierea in acest program. Frici pe care le verbalizezi, dar nu te-ai intrebat nicicand de unde sunt.

Dar cu ajutorul unui prieten si in ciuda fricii pe care o are de inaltimi, s-a angajat ca alpinist utilitar. Iar in al cincilea modul al cursului ai sa inveti si tu sa faci acelasi lucru. Te ajuta sa aplici informatiile teoretice printr-o gama variata de exercitii, unelte si tehnici, in timp ce ai o structura clara, dar flexibila, ca sa poti sa o adaptezi nevoilor tale. Acest site sau colaboratorii sai externi folosesc cookies, care sunt necesare pentru functionarea sa optima, asa cum este descris in politica de confidentialitate.

  MADIREDDY SULOCHANA RANI NOVELS PDF

Adica se potriveste si pentru persoanele care au probleme in cariera, si au o problema tehnica: Vei deveni parte dintr-o comunitate care discuta si impartaseste experiente prin:.

Una din abilitatile oamenilor de succes sta in faptul ca reusesc sa ia decizii in mod obiectiv si asumat, fiind capabili sa isi asume responsabilitatea impactului pe care il pot provoca. Emotiile sunt cele care ghideaza orice facem in viata noastra. Iar dupa ce vei incheia intregul procesul ai sa gandesti diferit, vei lua deciziile altfel si vei obtine rezultatele tomantica care ti le doresti, mult mai eficient.

See romantjca translated by all-female 6 examples with alignment. Sunt constienta de importanta reluarii exercitiului, cel putin anual. Obiceiurile emotionale — ce sunt, cum se formeaza si ce rol au Cum arata o persoana care stie sa isi recunoasca sabloanele emotionale Anotimpurile emotiilor. Join Reverso, it’s free and fast! Florentina Buzatu Cursant Back to yourself.

Ai sa stii cum iti formezi obiceiurile si cum iti conduc ele viata Fie ca sunt obiceiuri bune sau mai putin constructive, ele ne conduc. Draga Zoltan, Cursul este minunat!