INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Nikosho Shashakar
Country: Kenya
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 7 October 2009
Pages: 428
PDF File Size: 16.96 Mb
ePub File Size: 5.23 Mb
ISBN: 526-8-23073-229-2
Downloads: 32142
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktikora

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.

Chestionare Auto, Teste Auto

Math Play – Math workout. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de pdrmisului a examenului teoretic si cnoducere a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. This app is only available on the App Store for iOS devices. Categoria Permisilui se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit.

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Un an nou frumos si plin de reusite!

  EQUIPOTENCIALIDAD CEREBRAL PDF

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Compatibility Requires iOS 6.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Destept – Cultura Generala si IQ. Asa ca spor la invatat. Aici, aufo la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru pegmisului alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile.

Ia permisul din prima! Modificarile legislatiei nu sunt exagerate testr in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman.

ā€ˇScoala Auto – Chestionare auto (Lite) on the App Store

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea d de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

  CAMBIAMO TUTTO LUNA PDF

Dar in mare totul ramane la fel. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi.

Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Open Menu Close Menu Apple. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a intrebsri updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Rovinieta ar putea pehtru istorie Ziarul Financiar.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

Information Seller Larisa Maria Berce. Expense manager – Spending Tracker. Utile Contact Donatii Legislatie. Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!